Velkommen til Tydal på kartet 23-24 - Tydal kommune

Velkommen til Tydal på kartet 23-24

Velkommen til Tydal på kartet 23-24

Tydal Kommune ønsker å legge til rette for økt aktivitet og vise vei til turmål i Tydal. Vi håper å inspirere deg til å ta turen gjennom dette tilbudet. Belønningen er bedre helse, frisk luft i lungene og utvidet horisont. Hvert turmål har en poengsum, jo flere turmål jo flere poeng. Det er mulig å registrere seg på samme turmål flere ganger, men du må vente 8 timer mellom hver registrering. Konkurransen er åpen for alle, både de som bor i Tydal og de som er her på besøk. 

Konkurransen starter 1.november 2023 og varer til 30.april 2024

Hvordan delta

1) Laste ned "trimpoeng" applikasjonen på din mobil. 
2) Registrer navn, tlf.nr. og e-postadresse
3) Meld deg på

Når du nærmer deg turmålet vil du kunne "sjekke inn" på appen og samle poeng. Det er ingen fysisk post å lete etter, kun GPS-posisjon. Du vil få opp et kart med en sirkel rundt posten/punktet hvor det er mulig å sjekke inn. Du ser også en liten blå prikk som viser din egen posisjon. Forsøk å beveg deg inne i denne sirkelen. 

Premiering

 Vi trekker ut 5 uttrekkspremier blant alle som har sanket over 200 poeng.  Ekstra premiering til den som besøker flest ulike turmål. Vi håper at du vil registrere deg som deltaker i årets konkurranse.

 Her kan du finne mer informasjon om konkurransen - Trimpoeng