Tydalsvukku 2020 - avlyst

Etter en grundig vurdering har ledergruppa i Tydal kommune i dag besluttet å avlyse Tydalsvukku 2020.

Beslutningen innebærer at Tydal kommune i år ikke vil støtte noen av arrangementene hverken økonomisk eller med praktisk arbeid før/under arrangementene. Aktører som ønsker å gjennomføre sine arrangement står selvfølgelig fritt til å gjøre dette (forutsatt at gjeldende regler følges).

Det viktigste siden koronautbruddet har for Tydal kommune vært å jobbe for å forebygge smitte og beskytte de som er ekstra utsatt.

Etter samtaler med, og tilbakemelding fra flere aktører ble avlysning av Tydalsvukku 2020 det mest riktige.

Vi håper at situasjonen etter hvert vil normalisere seg, og at vi trygt kan arrangere Tydalsvukku igjen i 2021.

Tydalsvukku - Klikk for stort bilde