Tydal kommunes anmodninger gjeldende fra 2. mars og inntil videre - Tydal kommune

Tydal kommunes anmodninger gjeldende fra 2. mars og inntil videre

Det er viktig at vi alle følger rådene lojalt, da vi er i en situasjon hvor smitten raskt kan øke igjen.

Vi ber alle om å følge nasjonale tiltak. Disse finner du her: Oversikt over nasjonale tiltak - regjeringen.no

I samråd med kommuneoverlegen, er dette våre anmodninger:

• å til enhver tid følge gjeldende nasjonale råd og forskrifter.
  • å unngå unødvendige reiser til - eller besøk fra - områder med pågående koronautbrudd.
  • å være tilbakeholden med private besøk og begrense antall ærender i butikker og restauranter etc.
  • å laste ned smittestopp-appen
  • å benytte munnbind på steder hvor mange samles og man ikke kan overholde 1 meters avstand til enhver tid. gjelder ikke for barn under 12 år, eller for de som av medisinske eller andre årsaker ikke kan bruke munnbind.
  • at butikker og andre utsalgssteder sørger for at det ikke er flere tilstede i lokalene enn at det kan holdes minst en meters avstand. Tillatt antall kunder i lokalet skal beregnes ut fra størrelsen på lokalet. Det skal om nødvendig gjennomføres vakthold for å sikre at kravet etterkommes.
  • at serverings- og skjenkesteder registrerer alle enkeltkunder ved ankomst.

Skoler, barnehager og sykehjem fortsetter på gult nivå som i dag.