Informasjon om fiberutbygging i Tydal

NTE, Tydal kommune og Trøndelag Fylkeskommune har blitt enige om utbygging av fiberbredbånd i ditt område. Det betyr at fremtidens kommunikasjonsløsninger er på vei til din husstand om mange nok blir med

Altibox

De som blir med vil fra en og samme leverandør få internett med lysets hastighet og markedets beste og mest moderne tv-løsning fra Altibox, levert av NTE. Vi er en del av Altibox-partnerskapet som har hatt Norges mest fornøyde tv- og bredbåndskunder ni år på rad!

Signering av avtaler og informasjon

Representanter fra NTE vil være tilstede på Coop Marked Tydal torsdag 31. oktober kl. 12.00 – 19.00 og fra mandag 4. til onsdag 6. november kl. 12.00 - 19.00, slik at de som ikke har anledning til å delta på møtet 30.10 kan signere avtaler og få informasjon her.

For spørsmål ring Emil Halsli mobil 924 88 565

Neabyen

E-nor og OK Entreprenør AS tilbyr fiberkundene i Tydal og Neabyen utførelse av egeninnsats/inngraving av fiberrør fra tomtegrense til husvegg for en rimelig pris.
Hver enkelt kunde må avtale dette direkte med graver, som tar en befaring og gir kunden et tilbud på grunnlag av det.

Kundene kan enten oppsøke graver direkte på anlegget. (De vil være synlige ute i området til cirka 14.11.19.)
Eller de kan ringe Ole Johnny Lian hos OK Entreprenør på tlf 996 44 415 eller epost: lian@okbygg.net